How we work
SEED_see
SEED_extract
SEED_envisage
SEED_design

SEED

Een uitgebreide analyse is de basis voor een uitgekiend ontwerp. Om tot een optimale oplossing voor een huisvestingsprobleem te komen maakt SEED architects een grondige analyse van het programma, de omgeving en de ontwikkelingen naar de toekomst. Daar extraheren we de kansen uit. Dit verbeelden we in een allesomvattend concept dat de basis en leidraad zal zijn voor het ontwerp.
Van SEE en EXTRACT naar ENVISAGE en DESIGN.

4D architectuur

SEED architects is een toekomstgericht architectenbureau. Dat is herkenbaar in onze projecten die altijd zijn gebaseerd op een allesomvattend concept. We zijn daarbij overtuigd dat gebouwen alleen duurzaam kunnen worden door architectuur met 4 dimensies: gebouwen waar de tijd als extra dimensie is opgenomen. We voegen waarde toe aan projecten door samenwerking en het delen van kennis met opdrachtgevers en projectpartners. We werken dan ook in diverse netwerkstructuren, lokale en internationale, ondersteund door nieuwe digitale informatie en communicatie technologie.

potential beauty

De naam SEED staat voor onze manier van werken die in het bijzonder is gericht op een analytische en conceptuele werkwijze. SEED is een afkorting voor See, Extract, Envisage en Design. SEED is ook een symbool voor potentiële schoonheid nadat deze is geplant door een opdrachtgever. Het zaadje (SEED) wordt gesymboliseerd in het midden van ons logo. Zich bevindend in een doosje stimuleert het om “out-of-the-box” te denken. Dat is de boodschap die SEED architects over wil brengen.

oplossen van complexe opgaven

SEED architects heeft ruime ervaring verkregen met een verscheidenheid van gebouwtypes, sectoren en klanten. Wij zijn actief in vele sectoren, waaronder woningen, kantoren, winkelcentra, onderwijsinstellingen, culturele centra, verpleeghuizen en ziekenhuizen. Deze diversiteit en het succes in opdrachten geeft ons het vertrouwen en de inspiratie om complexe architectonische uitdagingen op te lossen.

wanica_6_1_1920x400

COLLABORATION

How we work

Effectief en flexibel

SEED architects is altijd gericht op de toekomst. Dat vertaalt zich in alle projecten, waarbij altijd een sterke visie aan ten grondslag ligt. Maar ook de organisatie van het bureau richt zich op de toekomst. Met de overtuiging dat alleen door samenwerking en kennisdeling een meerwaarde kan ontstaan voor opdrachtgevers en hun projecten, heeft SEED architects hun manier van werken daarop gericht. SEED architects opereert in een netwerkstructuur van vaste partners, waardoor veel effectiviteit en flexibiliteit wordt bereikt. Digitale technieken zorgen ervoor dat onafhankelijk van tijdstip en plaats met volle kracht kan worden gewerkt.

INTERNATIONAL

dhd-logo-4k

Dutch Hospital Design

In een multidisciplinair team van specialisten op het gebied van ziekenhuisbouw participeert SEED architects in het volledig geïntegreerd ontwerpen van ziekenhuizen die gereed zijn voor de toekomst.
Bij de in Dutch Hospital Design vertegenwoordigde disciplines en specialisten vindt men architectuur en interieur, technische installaties, constructies, landschapsontwerp, parkeren en verkeer, ICT, logistiek, werk- en ruimteprogramma’s, Industrieel ontwerp, healing environment, Operatiekamers en medische inventaris.

How we work

Perspective architectural group

Na een lidmaatschap van bijna 10 jaar heeft SEED architects betrekkingen met Europese bureaus met specialisten op het gebied van hospitality, toerisme, infrastructuur, onderwijs, gezondheidszorg, stedenbouw en woningbouw en werkomgeving.

Contact Us

Please send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search