NEDERLANDS-ENGELS STB 2014 TOOL

SEED architects heeft de 2014 versie van de STB (Standaard Taak Beschrijving) vertaald naar het Engels en er een handige en overzichtelijke Exceltool van gemaakt waarmee u gemakkelijk kunt schakelen tussen Nederlands en Engels. De STB kan in het Nederlands of in het Engels worden ingevuld waarna eenvoudig kan worden omgeschakeld. Er kunnen ook eigen templates of documenten aan taken worden gekoppeld. Fases waarin niet wordt gewerkt en taken die niet worden toebedeeld kunnen worden uitgefilterd. Taken kunnen tot max. 7 participanten worden toebedeeld. Voor een voorbeeld klik hier.

U kunt de STB-tool voor € 500,– excl. BTW in uw bezit krijgen. Bent u lid van de BNA, dan betaalt u slechts € 400,– excl. BTW.
U beschikt dan over een voor uw bedrijf gepersonaliseerd Excel bestand dat voor uw eigen bureau voor een onbegrensd aantal projecten inzetbaar is. De tool is alleen geschikt voor Windows.

Wilt u de Engelse STB-tool bestellen? Vul het bestelformulier in. Binnen 7 dagen na ontvangst van betaling ontvangt u een factuur, een digitale handleiding en uiteraard het Excel-bestand.  Aanvullend bieden wij ondersteuning bij het gebruik. Heeft u een vraag of hulp nodig? Mail ons dan.

STB-tool
STB-tool
STB-tool
Contact Us

Please send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search