SEED architects is een vooruitstrevend bureau dat zich op dit moment veel bezig houdt met (internationale) projecten in de gezondheidszorg. Het bureau is samenwerkingsgericht en is founding partner van Dutch Hospital Design. Tevens werkt het bureau structureel samen met andere architectenburau’s, waaronder VNL architecten in Grou. Omdat SEED architects streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit is reeds 15 jaar geleden gestart de projecten uit te werken in BIM (Autodesk Revit). Ondertussen wordt BIM vanaf het eerste begin van een project als tool gebruikt.

Vanwege toenemende werkzaamheden zijn we op zoek naar een bouwkundig medewerker die onze ontwerpen in een BIM-model kan vertalen en tot in detail kan uitwerken. Je hebt minimaal een afgeronde HBO bouwkunde opleiding en het is een pre als je eerder enige bouwkundige ervaring hebt opgedaan in het werken aan utiliteitsprojecten en aangetoond hebt betrokken te zijn en verantwoordelijkheid kan dragen. Bovendien heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen in de uitwerking van beeldbepalende gebouwen. Je spreekt goed Nederlands en kan met een zelfstandige en kritische houding goed in een team functioneren.

Met het zicht op een continuïteit bieden wij een tijdelijk dienstverband van 32-40 uur per week. De standplaats voor je werkzaamheden is Alkmaar, maar tijdelijke inzet bij VNL architecten in Grou behoort tot de mogelijkheden. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan voor 24 oktober 2016 een motivatiebrief en CV met portfolio naar Arnold Burger.

DE VACATURE IS INMIDDELS INGEVULD

Contact Us

Please send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search